All4kids
All4kids

Interaktivni savjetnik za roditelje i sve koji to žele biti

Početna stranicaRegistracijaLogin
svi 2012
ponutosričetpetsubned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Latest topics
» Velika molba forumašima za Petra, Ivanu i Pavlinu
Yesterday at 5:17 pm by aneris

»  projekt Kakvkaz12
čet svi 17, 2012 7:39 pm by Netty

» pomoć za samohranu mamu 5 djece
čet svi 17, 2012 7:05 pm by LuLu

» Noć knjige u ponedjeljak 23. travnja
pon tra 23, 2012 3:37 pm by moja lu

» dječji sajam rijeka
čet tra 12, 2012 4:35 pm by LuLu

» dan društvenih igara
sri tra 11, 2012 9:31 pm by LuLu

» PRIJATELJSKI FORUM
sri oľu 21, 2012 8:56 am by deedee

» Kino i kazališne predstave - (kutak preporuka)
ned oľu 18, 2012 10:51 pm by LuLu

» Porezne prijave - humanitarna akcija
uto sij 24, 2012 10:29 am by boyd

» Pozdrav!!!!
pon sij 23, 2012 7:25 am by boyd

OBAVEZNA PRAVILA PONAŠANJA NA FORUMU
ned kol 09, 2009 3:38 pm by Admin
Dobrodošli na forum all4kids -interaktivni savjetnik za roditelje i sve koje to žele biti. Ovdje možete pronaći sve informacije o roditeljstvu, dječjoj opremi i općenito o obitelji.

Kopiranje sadržaja, tema, postova ili bilo kojeg dijela sa ovog foruma najstrože je zabranjeno bez izričite suglasnosti administratora foruma!!

Osim uvodnog upozorenja s kojim ste se složili prilikom …

Comments: 14
Top posters
Aleksandra

moja lu

Netty

LuLu

Branka

boyd

Maja

Daisy

aneris

vejanka

Login
Korisničko ime:
Zaporka:
Loginiraj me automatski: 
:: Zaboravih zaporku
Ukupno je: 0 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 0 gostiju. :: 1 Bot

/

Najviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 71, dana uto ruj 07, 2010 10:14 am.

Share | 

park in zagreb ribnjak

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
LuLu
Supermoderator
Supermoderator

Broj postova: 3107

PostajNaslov: park in zagreb ribnjak   sub srp 03, 2010 3:58 pm

Centar mladih Ribnjak, Udruga Kula i Artim Produkcija predstavljaju 5. zagrebački ljetni kulturni festival koji će ugostiti mnoga domaća i internacionalna imena.

Park-in-Zagreb zamišljen je kao dvotjedni festival zabave i kulture sa besplatnim programom koji se održava u Parku Ribnjak, Centru mladih Ribnjak i klubu Purgeraj, krajem lipnja i početkom srpnja svake godine.

Cilj je da svakog od 14 dana trajanja Festivala ponudimo mladima koji se zateknu u Zagrebu raznolik kulturni sadržaj: koncert, predstavu, radionicu, projekciju, izložbu, performance... I isto tako da omogućimo domaćim i stranim, mladim i još mlađim umjetnicima da u opuštenoj i neobaveznoj zagrebačkoj ljetnoj atmosferi predstave svoje radove publici.

Od samih početaka 2006. godine, trude se promovirati vrijednosti suvremenog građanskog društva. U tom kontekstu, važno je istaknuti ulogu koju u tom projektu imaju volonteri koji se svake godine nesebično odazivaju našem pozivu da zajedničkim snagama u sklopu festivala Park-in-Zagreb ponudimo mladima grada Zagreba zanimljive kulturne sadržaje.

Program Park-in-Zagreba 2010. će se, po običaju, održavati kroz svakodnevne radionice (plesne, glazbene, sportske, kiparske, plesne, dramske itd.), izložbe, predavanja, predstave projekcije, koncerte itd.!

Sva ova događanja se odvijaju u tri termina tijekom dana koja su priladođena ciljanim dobnim skupinama: jutarnjem od 10-13 h, popodnevnom od 16-19 h te večernjem iza 20 h.

Glazbeni program uključuje domaća lokalna i internacionalna gostovanja, kao i redovne klupske programe kluba Purgeraj.

uto, 29.06. Bass Wars
sri, 30.06. Shazalakazoo (bg)
čet, 01.07. Take Me Out – Winter party
pet, 02.07. Ivan Hrvatska (hr/can)
sub, 03.07. Postolar Tripper (zad)
uto, 06.07. D Elvis
sri, 07.07. Demode kolektiv
čet, 08.07. TMO live: Luft
pet, 09.07. Sin Sospechas (venezuela)
sub, 10.07. Maurice Kirya Experience (uganda)

Književni program nikada nije bio zanimljiviji i raznovrsniji, a održava se na iznimno atraktivnoj lokaciji – krovnoj terasi Centra mladih Ribnjak.

uto, 29.06. Bruno Šimleša
čet, 01.07. Stjepo Martinović
pet, 02.07. Hrvoje Šalković
pon, 05.07. Marko Mihalinec i Velimir Grgić (Kriza – hrvatski horor)
uto, 06.07. Večer slam poezije
sri, 07.07. Ivana Gudelj
čet, 08.07. Goran Tribuson
pet, 09.07. Krešimir Mišak

Također, festival Park-In-Zagreb je udružio snage sa eminentnim domaćim flmskim festivalima koji će nam se predstaviti u sklopu svojih tematskih dana. Projekcije filmova će nam omogućiti RAF, DORF, Maraton kratkog filma i Trash Film Festival.

Dramski program se očituje kroz edukativne kazališne predstave u izvedbi mladih i talentiranih umjetnika - amatera. Predstave i performansi ovogodišnjeg PARK-IN-ZAGREBA održavaju se u glavnoj dvorani Centra Mladih Ribnjak.

ŠTO ME NE UBIJE..... POŽALIT ĆE ŠTO NIJE
Ja sam sebična, nestrpljiva i pomalo nesigurna. Ja pravim greške, ponekad' se ne znam kontrolirati, ponekad' sam teška za podnijeti. Ali ako se ne možeš nositi sa mnom kada sam najgora, onda me sigurno ne zaslužuješ ni kada sam NAJBOLJA

NISAM LJUBOMORNA ni na koga,naprotiv,kad je netko bolji od mene,divim mu se.NIKOGA NE MRZIM,samo neke osobe vise volim,neke manje.NE ZANIMA ME tudji zivot,jer mi je dovoljan moj.NE VOLIM imati neprijatelje,a prijatelji su mi nesto najvrijednije!NE VOLIM svakog,ali za one koje volim zivot dajem!OSOBA SAM,GRIJESIM.ali ipak VOLIM zivot,jer je jedan jedini.I SVI pricaju da me znaju.A ZNAJU MI SAMO IME...
[Vrh] Go down

park in zagreb ribnjak

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» park in zagreb ribnjak
» Dječji sajam - Arena Zagreb, 1.-3.10.2010. - postrojmo se!
» Recaro AS - AMOC Zagreb
» NAKNADE ZA TREĆE I SVAKO SLIJEDEĆE DIJETE - ZA ZAGREB
» Prosvjed - Zagreb, 20.11. u 10 h