| | Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
marica Brbljavica

Broj postova: 391 Join date: 21.09.2009
 | Naslov: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 uto kol 03, 2010 11:35 am | |
| 21.08. na parkingu ispod o.š. Sveti Matej održati će se sportsko-glazbena manifestacija. Prezentacije TKD klubova, demonstracije vještina, samoobrana za žene,modna revija, gimnastika, i još mnoštvo sportskih i kulturnih događaja tijekom dana a navečer svirka uživo.....naravno uz klope i cuge koiliko Vam srce želi....svi stre dobrodošli....vidimo seee!!!! Organizator : Taekwondo klub viškovo ( MI  )
Zadnja promjena: marica; čet kol 26, 2010 7:56 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
aneris Brbljavica

Broj postova: 829 Join date: 20.12.2009 Lokacija: jaaako blizu :-)
 | Naslov: Re: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 uto kol 03, 2010 11:52 am | |
|  bravo!!!! (ne obečajem da ćemo doći, ali ako budemo se javimo) |
|
 | |
LuLu Supermoderator

Broj postova: 3107 Join date: 10.08.2009 Age: 32 Lokacija: tamo tamo daleko
 | Naslov: Re: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 uto kol 03, 2010 11:55 am | |
| super marice steta sto nisam blize _________________ [You must be registered and logged in to see this image.]ŠTO ME NE UBIJE..... POŽALIT ĆE ŠTO NIJE Ja sam sebična, nestrpljiva i pomalo nesigurna. Ja pravim greške, ponekad' se ne znam kontrolirati, ponekad' sam teška za podnijeti. Ali ako se ne možeš nositi sa mnom kada sam najgora, onda me sigurno ne zaslužuješ ni kada sam NAJBOLJA NISAM LJUBOMORNA ni na koga,naprotiv,kad je netko bolji od mene,divim mu se.NIKOGA NE MRZIM,samo neke osobe vise volim,neke manje.NE ZANIMA ME tudji zivot,jer mi je dovoljan moj.NE VOLIM imati neprijatelje,a prijatelji su mi nesto najvrijednije!NE VOLIM svakog,ali za one koje volim zivot dajem!OSOBA SAM,GRIJESIM.ali ipak VOLIM zivot,jer je jedan jedini.I SVI pricaju da me znaju.A ZNAJU MI SAMO IME... |
|
 | |
marica Brbljavica

| Naslov: Re: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 uto kol 03, 2010 12:35 pm | |
| ponukani lošom ponudom našeg kraja i manifestacijama koje samo gledaju kako zgrnut lovu, odlučili smo se napraviti nešto drukčije. Ono što želimo je kvaliteta uz pristupačnu cijenu, znači nećete jednu coca colu platiti 15 kn i dobiti je u plastičnoj čaši već ćete za 10 kn dobiti limenku cole ili platiš ćevape 35 kn a daju ti ih u onim plastičnim tanjurima sa fetom kruha .... dođeš na ribarsku verer a ono nigdje ribe na meniu, samo ćevapi :uf: cijela ideja je nastala zbog ne mogućnosti prezentacije našeg športa, gdje god smo se okrenuli svugdje smo naišli na zatvorena vrata, a izlike su im bile u najmanju ruku pre strašne... ne mogu nam omogućiti nastup jer nismo u njihovom programu sufinanciranja a ne mogu nas sufinancirati( što mi nismo ni tražili) jer nemaju sa čim .... ma grozno.... Kako nikad nismo bili sebični odlučili smo i drugim sportskim udrugama ponuditi da uz nas predstave svoje sportove i daju djeci sa područja viškova i šire mogućnost da se i sama upoznaju sa raznim vrstama sportova i odluče za onaj koji baš njima najbolje odgovara. uz to smo doveli i jedan performance (modnu reviju) koji je u srbiji osvojio prvo mjesto sa Izložba u pokretu " Obucite duh a ne tijelo" s temama "Bunt" & "Maske" (tema im je stvarno savršena). Još ćemo kontaktirati razne udruge koje mogu u prijepodnevnim i popodnevnim satima predstaviti svoj rad... Ono što me posebno veseli je to što smo dobili veliki medijski interes i domaći radio nam je dao slobodne ruke i prostora u eteru koliko nam god treba.. Sa cedevitom pregovaramo da nam osigura za svakog sportaša besplatni napitak.... turistička zajednica nam pokriva piće za dječiji zbor halubajčići.... Idući tjedan dajemo izraditi plakate pa do tada sve mora biti sređeno.... držite nam fige da uspijemo, jer ako ove godine sve bude kako treba, organizirati ćemo svake godine sportsko- glazbenu manifestaciju... |
|
 | |
Netty Admin

Broj postova: 3244 Join date: 09.08.2009 Age: 36 Lokacija: ZANZIBAR
 | Naslov: Re: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 uto kol 03, 2010 3:30 pm | |
| Čestitam Organizatori, Drago mi je da ste dobili podršku i promociju veselu i uspiješnu manifestaciju želim draga _________________ sve će biti u redu na kraju...ako nije u redu... nije kraj! __________________________________________________
Dominik 18.06.1995 * Karlo 01.05.2006 * Andrej 18.01.2008
|
|
 | |
moja lu Forumska ovisnica

Broj postova: 3726 Join date: 03.09.2009 Age: 33 Lokacija: Blizu mora
 | Naslov: Re: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 uto kol 03, 2010 8:00 pm | |
| svaka cast marice treba nam takvih dogadaja _________________ [You must be registered and logged in to see this image.]Puno je malih stvari koje su vrijedne poštovanja. Malo je velikih stvari koje su vrijedne divljenja. |
|
 | |
marica Brbljavica

| Naslov: Re: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 uto kol 03, 2010 8:22 pm | |
| hvala!!!! nadam se da ćemo uspjeti i da će se svi super provesti |
|
 | |
Aleksandra Admin

Broj postova: 6338 Join date: 08.08.2009 Age: 35 Lokacija: Tamo gdje je srce
 | Naslov: Re: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 uto kol 03, 2010 9:31 pm | |
| odličan posao draga. Predstavljanje udruga samo s područja Viškova ili ? Primate i Blizance ;)
|
|
 | |
marica Brbljavica

| Naslov: Re: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 sri kol 04, 2010 9:21 am | |
| Baš sam te danas htjela zvati Bila bi mi čast ugostiti i tvoju udrugu Ako želiš javiti ću ti se krajem tjedna kako bi ti mogla pobliže reći sve detalje, samo da dogovorim sa vrtićima program i vrijeme nastupa . |
|
 | |
Aleksandra Admin

Broj postova: 6338 Join date: 08.08.2009 Age: 35 Lokacija: Tamo gdje je srce
 | Naslov: Re: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 sri kol 04, 2010 12:33 pm | |
| od ponedjeljka sam u RI pa se čujemo i vidimo :) |
|
 | |
marica Brbljavica

| Naslov: Re: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 sri kol 04, 2010 12:33 pm | |
| može, čujewmo se idući tjedan  : |
|
 | |
aneris Brbljavica

Broj postova: 829 Join date: 20.12.2009 Lokacija: jaaako blizu :-)
 | Naslov: Re: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 sri kol 04, 2010 5:33 pm | |
| (PS. na ribarskoj fešti u Iki je uvijek riba na meniju;ove godine je bilo:lignje, srdelice, plavice, pas - i onda još fažol kao -ne riblje jelo ; - dakle jedina prava ribarska je kod nas - ali nije da nam treba reklama - uvijek se sve proda  - ovo je samo za one koji žele posjetiti pravu ribarsku - da znaju gdje će je naći) i sad ono pravo  da sve bude kako treba - ilitiga -prva u dugom nizu manifestacija |
|
 | |
marica Brbljavica

| Naslov: Re: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 čet kol 05, 2010 3:12 pm | |
| Onda od sad samo u Iku na ribarsku, papat ribice moja želja se ispunila i večer će biti u rock tonu, prvo nastupa grupa grad, a nakon nje jedan slovenski bend koji će svirati rock 80-tih...... |
|
 | |
moja lu Forumska ovisnica

Broj postova: 3726 Join date: 03.09.2009 Age: 33 Lokacija: Blizu mora
 | Naslov: Re: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 čet kol 05, 2010 4:18 pm | |
|  obozavam grad steta da nece biti jos Rijeckih rockera, primjerice Urban :hihi: sad bi ja a jesi li znala da Sajeta se rado odaziva ovakvim i slicnim humanitarnim akcijama to znam po vrticim _________________ [You must be registered and logged in to see this image.]Puno je malih stvari koje su vrijedne poštovanja. Malo je velikih stvari koje su vrijedne divljenja. |
|
 | |
marica Brbljavica

| Naslov: Re: Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 čet kol 05, 2010 4:26 pm | |
| Iskreno šajeta mi uopće nije pao na pamet baš ću predložiti ekipici pa ćemo vidjeti. moramo paziti glede troškova jer vjeruj mi nisu mali, samo jedna bina sa ozvučenjem dođe 10000 kn a da ne govorim o drugima, plakati, policija, muzika........ |
|
 | |
| | Velika fešta na Viškovu!!! Ajmo vježbati!!!!!! +slikice str. 4 | |
|