All4kids
All4kids

Interaktivni savjetnik za roditelje i sve koji to žele biti
 
Početna stranicaRegistracijaLogin
prosinac 2016
ponutosričetpetsubned
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Latest topics
» MLJEČNI ZUBIĆI- BAŠ SVE O NJIMA
pet tra 03, 2015 12:25 pm by Kreativka

» CARSKI REZ
sri oľu 25, 2015 1:31 pm by Kreativka

» AUTOSJEDALICE GRUPA I-II-III 9-36kg
pet kol 22, 2014 1:10 am by moja lu

» Iskrivljena stopala
sub svi 17, 2014 11:28 pm by moja lu

» Graco-Evo kolica...
pet svi 16, 2014 9:51 pm by janaelena

» INHALATOR I INHALIRANJE
uto svi 06, 2014 10:26 am by tina25

» buggypod
uto oľu 11, 2014 9:54 pm by tina25

» TOP 10 POKLONA ZA 5 ROĐENDAN
pon pro 23, 2013 11:43 am by leobaby

» UČILICE, SUNČICE, HLAPIĆ I SL.
pon stu 25, 2013 1:08 am by Branka

» hello...
čet stu 14, 2013 6:06 pm by leobaby

Top posters
Aleksandra
 
moja lu
 
Netty
 
Branka
 
LuLu
 
boyd
 
Maja
 
Daisy
 
aneris
 
vejanka
 
Login
Korisničko ime:
Zaporka:
Loginiraj me automatski: 
:: Zaboravih zaporku
Online
Ukupno je: 7 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 7 gostiju.

/

Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 71, dana uto ruj 07, 2010 12:14 pm.

Share | 
 

 štitnjača - nalaz krvi

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
nestrpljiva
Pričalica
Pričalica


Join date : 23.08.2009

PostajNaslov: štitnjača - nalaz krvi   pon ruj 14, 2009 2:20 pm

moja mama ide na pregled štitnjače i danas je dobila nalaz krvi koji glasi
FT4 11.8 iz pmol/L
FT3 3.0 iz pmoli/L
TSH o.675 a miU/I

palpacijski nalaz štitnjače nije povećan, a ne palpiraju se nodovi
zaključak: Euthyreosis

jel mi može ovo netko pojasniti jer nisu napisane granične vrijednosti u nalazu

hvala
[Vrh] Go down
Maja
Forumska ovisnica
Forumska ovisnica


Join date : 24.08.2009
Age : 35
Lokacija : Na pravom mjestu

PostajNaslov: Re: štitnjača - nalaz krvi   pon ruj 14, 2009 3:00 pm

FT3 2.3-6-3
FT4 10-25
TSH 0.3-5.0

po meni uredni nalazi
[Vrh] Go down
Marjana
Početnik
Početnik


Join date : 14.10.2009

PostajNaslov: Re: štitnjača - nalaz krvi   sri stu 25, 2009 12:25 pm

I ja sam imala probleme sa štitnjačom i to 8 godina nakon kemoterapij za rakjajnika. Kako su neki nalazi štitnjače bili dosta povišeni a neki sniženi a na preporuku pok.prof. Matejčića ( Rekao mi je ne uzimati nikakve hormonske preparate ) ja sm odlučila da pokušam lječenje štitnjače na prirodan način i to sa sokom od cikle. Nakon 2-3 mjeseca lječnik za štitnjaču mi je rekao "vidite da su hormonski ljekovi pomogli" , nalazi štitnjače su svi bili u normali. Nisam se s njim prepirala jer mi ne bi vjerovao da je cikla jedino što sam pila.
Meni najviše odgovara cikla ( rdeča pesa) Fruktal , na Biotu sam uvijek imala nagon za povraćanje. I dan danas kada sam umorna i iscrpljena boca cikle ( 7dcl ) dođe mi kao transfuzija.
[Vrh] Go down
Sponsored content




PostajNaslov: Re: štitnjača - nalaz krvi   Today at 10:49 pm

[Vrh] Go down
 
štitnjača - nalaz krvi
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Matične stanice krvi iz pupkovine
» Jel se bojite vađenja krvi? igli?
» Davanje krvi
» ICT test
» Masnoća u krvi

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
All4kids :: Roditeljstvo :: Mama i tata :: Škrinjica zdravlja by Lulu :: U bolesti i zdravlju-
Forum(o)Bir: